Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Ombygning og tilbygning Esbjerg

Har familien vokseværk og kniber det med pladsen? Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, kan vi hjælpe jer med at få den tilbygning i ønsker. Det første skridt i processen er at få udført myndighedsprojekt og tegninger. Herefter kan vi hjælpe med at indhente tilbud på udførelsen. Vi hjælper gerne fra ide til virkelighed.

Mere end 25 års erfaring med murerarbejde

Hos Murermester Søren Bach har vi over 25 års erfaring med mange forskellige opgaver indenfor murerfaget. Derfor er vi selvfølgelig også leveringsdygtige, når du har brug for en professionel murer, som kan hjælpe med tilbygning eller ombygning i Esbjerg- og Varde-området.

Vi er et murerfirma, som stiller store kvalitetskrav til os selv og vores samarbejdspartnere. Virksomheden blev etableret i 2012 af Søren Bach – en kvalitetsbevidst murermester med en bred vifte af kompetencer indenfor murerfaget i bagagen.

Søren har et stort håndværksmæssigt kendskab, som han har opnået igennem sin erfaring og sin uddannelse som byggetekniker. Den viden kommer dig til gode, når du vælger os til at stå for dit næste tilbygnings- eller ombygningsprojekt i Esbjerg-området. Med os som din byggepartner er du altid sikret den højeste standard.

Tilbygning og ombygning i Esbjerg – vi hjælper fra idé til virkelighed

Hos Murermester Søren Bach går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi er altid interesserede i at finde den løsning, der passer til lige netop dine behov. Derfor er vi selvsagt lydhøre overfor dine ønsker gennem hele byggeprocessen – fra idé til virkelighed. Og Søren Bachs uddannelse som byggetekniker gør os i stand til at give dig en grundig og korrekt vejledning, så dit projekt kommer sikkert fra start og sikkert i mål.

Hvis dit byggeprojekt overstiger vores egne evner, har vi et solidt netværk af samarbejdspartnere indenfor andre faggrupper, som naturligvis lever op til samme høje standard, som vi selv står for. Det betyder, at du roligt kan lade os stå for hele entreprisen, når du skal foretaget tilbygning eller ombygning i Esbjerg og omegn.

Kontakt os for et tilbud

Vi kan kontaktes på +45 26 81 27 38 eller via kontaktformularen, hvis du er interesseret i et tilbud på tilbygning eller ombygning i Esbjerg eller andre byer i området.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud