Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Murermester Søren Bach

Murermester Søren Bach
Siden mit 16. leveår har jeg opnået bred erfaring i min branche. I 2012 tog jeg springet ud i selvstændigheden med etableringen af mit eget murerfirma under navnet Murermester Søren Bach.

Profil

Firmaet bygger på min solide erfaring, mit store håndværksmæssige kendskab og mine ufravigelige kvalitetskrav.

Min solide erfaring har jeg høstet gennem 25 år i faget – år der har budt på alt indenfor murerfaget og bragt mig vidt omkring lige fra små og store opgaver i hverdagen i Esbjerg over nybyggeri i Norge til renovering af badeværelser i Grønland.

Mit store håndværksmæssige kendskab har jeg dels opnået gennem mine mange år i murerfaget, men i høj grad også via min uddannelse som byggetekniker – en uddannelse, der gør mig i stand til at råde og vejlede i forbindelse med for eksempel en ombygning eller anden forbedring af boliger.

Mine høje krav til kvaliteten af eget arbejde er for mig en selvfølgelighed. Jeg er først tilfreds, når mine kunder er det, hvilket afspejles i en af mine væsentligste målsætninger for mit firma: Jeg ønsker en god, stabil kundekreds opbygget, der gang på gang vender tilbage – og den slags opnås kun ved høj kvalitet og troværdighed.

Privat har jeg hjemme i Guldager ved Esbjerg, hvor et nedlagt landbrug – som jeg naturligvis selv har istandsat – danner rammen om mit livlige familieliv. Af både herkomst og natur er jeg vestjysk: Seriøs, vedholdende, pålidelig og særdeles bevidst om vigtigheden af høj kvalitet til en god pris.

Siden 2012 er der kommet mere arbejde til og derfor er firmaet støt og roligt blevet udvidet.

Her bliver i ikke overtalt til fordyrende løsninger, der sprænger budgettet. Vi mener at troværdighed og tillid er mere lønsomt end mersalg.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud