Nyt badeværelse med Murermester Søren Bach

Firmaet Murermester Søren Bach er grundlagt på basis af grundlægger Søren Bachs solide erfaring som murere. Hans viden er opbygget gennem 25 år i branchen og sammen med  høje kvalitetskrav og stort håndværksmæssigt kendskab danner det grundlaget for et solidt firma med en god, stabil kundekreds opbygget, der gang på gang vender tilbage. Søren Bach er også uddannet byggetekniker og kan rådgive og vejlede i forbindelse med ombygning og forbedring af boliger. Det gælder selvfølgelig også når du skal have nyt badeværelse. Hos Murermester Søren Bach har alle medarbejdere en solid vestjysk tilgang til håndværk og det stykke arbejde vi udfører for vores kunder; Vi er bevidste om høj kvalitet til en god pris og mener at tillid og troværdighed er grundlaget for tilfredse kunder.

Når du skal have et nyt badeværelse, hjælper vi dig med at finde den bedste løsning og udfører et grundigt stykke arbejde. Vi tilbyder totalløsninger og samarbejder med andre dygtige håndværkere, der udfører VVS-arbejde m.m., når vi laver nyt badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Badeværelset er et af husets dyreste rum at istandsætte pr. kvadratmeter. Så er det sagt, men vi ser ingen grund til at gøre det dyrere end nødvendigt. Prisen er i stor grad afhængig af dine ønsker, hvor omfattende arbejdet er og hvor lang tid det tager at udføre. Hvis du er ude efter et badeværelse til en rimelig pris, rådgiver vi gerne om hvilke løsninger, du kan overveje. Søren Bach er uddannet byggetekniker og kan vejlede dig om dit projekt. Her arbejder vi ikke med dyre løsninger, der sprænger budgettet.

Når du planlægger nyt badeværelse i samarbejde med os, kan vi som udgangspunkt sige at den dyrere del af renovering består af flytning af funktioner som faldstammer, afløb ol. Skal der laves badeværelse i et rum, hvor der ikke tidligere har været vådrum, eller brydes vægge ned for at få mere plads, øger det også udgifterne. Hvis det primært er inventar, der skal renoveres og udskiftes, men eksisterende afløb og faldstammer benyttes, behøver det ikke at være så dyrt endda.

Til gengæld øger et flot og professionelt udført badeværelse værdien af din bolig. Har du et gammelt, slidt og umoderne badeværelse, er det faktisk en af de renoveringer, der i høj grad kan betale sig.

Hvordan laver man et nyt badeværelse?

Hos Murermester Bach er professionelle håndværkere med lang erfaring din garanti for et ordentligt arbejde. Vi har et godt netværk og tilbyder totalløsninger i samarbejde med vores partnere – og dem kræver vi selvfølgelig også samme høje standarder af.

Vådrum, d,v.s. toilet, bad og vask, er underlagt en række lovreguleringer for at sikre konstruktionen, godt indeklima og tilstrækkelig ventilation. Et korrekt udført vådrum sikrer dig også mod vandskader og fugt. Murermester Søren Bach sikrer at du får et lovligt og funktionelt badeværelse, uden at du selv skal granske regler og lovgivning.

Du kan selv finde frem til regler for vådrum, men de er ikke så nemme at navigere i. Bliver vådrummet forkert konstrueret, er det tit dyre fejl, fordi flisegulv m.m. ofte skal brydes op for at rette fejlen.I samarbejde med en professionel håndværker slipper du for den slags ærgerlige fejl.

Desuden kan en dygtig håndværker sikre at du får et funktionelt og flot badeværelse. Funktionaliteten gælder både indretningen, korrekt fald og dimensionering på afløb, god ventilering m.m. Vores medarbejdere sørger for at badeværelset får den flotte finish og det udseende, du ønsker.

Hvor lang tid tager det at lave et nyt badeværelse?

I gennemsnit tager det på landsplan omkring 6 uger at lave et nyt badeværelse. Den reelle tid for dit badeværelse kan selvfølgelig variere fra dette – men hos Murermester Søren Bach kan du være sikker på at vi ikke bruger længere tid end nødvendigt. Vi laver en tidsplan i samarbejde med dig, og melder selvfølgelig ud, hvis det bliver nødvendigt at bruge mere tid end planlagt. Det f.eks. kan ske hvis vi støder på uforudsete problemer. Til gengæld kan du være sikker på at projektet bliver udført korrekt og grundigt.

Inspiration til et nyt badeværelse

Kig gerne i vores galleri for at se eksempler på de badeværelser vi allerede har lavet. Husk at Murermester Søren Bach har lang tids erfaring med badeværelser og derfor gerne bidrager med idéer til funktionelle og flotte løsninger hvis I ønsker det.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud