Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Nybyg

Hos Murermester Søren Bach kan du få hjælp til nybyg, entreprise og murerarbejde. Vi er din lokale samarbejdspartner i Esbjerg, der hjælper til i nærområder omkring Bramming, Varde og Fanø. Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du står med en mindre mureropgave eller et større nybyg projekt. Med vores dygtige samarbejdspartnere hjælper vi gerne til med alle fagentrepriser i forbindelse med nybyg:

 • Jord
 • Kloak
 • El
 • VVS/Blik
 • Maler

Du kan selv vurderer, om du ønsker et tilbud på murerarbejdet alene eller gerne vil have os til at stå for hele projektet. Uanset hvad du vælger eller omfanget af opgaverne, så er vi garant for et godt stykke arbejde. Vi sætter en ære i at gøre et solidt stykke arbejde til en rimelig pris, og vi forventer altid det samme af vores samarbejdspartnere. Du er derfor sikker på at få et resultat, der lever op til dine forventninger, når du indgår en nybyg aftale med Murermester Søren Bach. Vi er med hele vejen igennem processen både i forhold til rådgivning, udførelse og resultat. Du vil derfor få en gennemskuelig aftale, hvor du kan følge med i og være med til at have indflydelse på resultatet undervejs.

Tilfredse kunder er vores bedste anbefalinger, når vi har udført et stykke arbejde. Det er derfor, at vores arbejdsmoral tager udgangspunkt i troværdighed, pålidelighed og vedholdenhed. Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på et nybyg projekt eller murerarbejde, så kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at ringe ind på telefon 26 81 27 38, hvis du har spørgsmål.

Hvilke fordele er der ved nybyg?

Når du er på udkig efter et nyt hjem, vil du gerne have ét, der lever op til dine ønsker. På en boligjagt skal der ofte indgås kompromisser, som ikke er nødvendige ved et nybyg projekt. Når du går i gang med byggeprocessen af dit nye hus, så får du:

 1. Et hus, der er tilpasset dine ønsker og behov, med materialer som du selv har udvalgt. Selv ved et typehus har du mulighed for at få gulvvarme og anden planløsning, der er tilpasset dine behov.
 2. Du får et hus, der er bygget efter den seneste viden omkring energivenlige løsninger, som lever op til klima- og energikrav. Det betyder, at huset er bedre isoleret og billigere at opvarme.
 3. Du har mulighed for at indtænke moderne teknologiske løsninger i huset, som kan øge komforten og brugervenligheden i hjemmet.
 4. Du får et hus, der ikke skal renoveres de kommende år.

Hvad vil et nybyg projekt koste?

Vi oplever ofte, at vores kunder vil have en pris på nybyg projektet allerede ved første henvendelse. Det er dog ikke altid muligt at give et beløb så kort inde i processen, selvom vi gerne vil forsøge at give en estimeret pris.

I et nybyg projekt er der mange variabler, som skal tages i betragtning i forhold til prissætningen. Det er eksempelvis afgørende at finde ud af, hvor omfattende byggeriet vil være, hvor meget der skal laves, og hvor lang tid det vil tage ca. Det er også afgørende, hvilken type hus du har investeret i: er det et typehus, et arkitekthus eller noget helt tredje. Et nybyggeri behøver ikke at være en dyr løsning, og selve byggeriet varierer knap så meget som prisen på en byggegrund.

Når du indleder et nybyggeri, så er det en god idé at tage udgangspunkt i din økonomi og behov. Hos din private bankrådgiver kan du få et indblik i, hvad du har råd til at få bygget. Når du har et budget, så bliver det muligt at se på dine muligheder, få udformet tegninger og indhente godkendelser, der skal til for at få byggeprocessen i gang.

Murermester Søren Bach er uddannet byggetekniker, så du får altid den bedst mulige vejledning gennem dit forløb. Vi kender til branchens muligheder og kan godt finde rimelige løsninger indenfor dit budget. Hos os behøver du ikke at have et uoverskueligt budget for at få høj kvalitet, vi udfører altid et grundigt arbejde til fornuftige priser.

Hvilke udgifter vil der typisk være ved nybyg?

Selve processen med at komme igang og få styr på alle elementerne i et byggeprojekt, det er en stor opgave, som kræver erfaring. Entreprenøren, materialer og håndværkere er kun en del af udgiften til at bygge nyt hus. Der er en række andre omkostninger, som er væsentlige at have for øje, når du skal igang med et nybyg projekt. Du skal eksempelvis være opmærksom på:

 • Omkostninger forbundet med grunden – der skal foretages jordbundsundersøgelser, fundering, tilslutning af el, vand, internet og bortskaffelse af jorden. Derudover er der omkostninger til en landmåler, byggetilladelse, arkitekt og anden rådgivning.
 • Materialeudgifter – dette er både til huset og haveanlægget.
 • Udgifter til entreprisen – der betales i rater.
 • Optimering af indeklima, akustik og moderne IT-løsninger.
 • Udgifter til interiør og møbler.
 • Finansieringsudgifter – renter, gebyrer og afgifter.
 • Uforudsete udgifter – der kan komme uforudsete udgifter undervejs i arbejdet. De fleste banker har en tommelfingerregel om, at der skal afsættes 15% som buffer. Disse omkostninger kan minimeres ved god planlægning og forberedelse.

Hvis du gerne vil have en stærk samarbejdspartner, som kan sikre et flot resultat på dit nybyg, så er du velkommen til at skrive til os. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud