Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Nybyg i Esbjerg og omegn

Murermester Søren Bach tilbyder nybyggeri, entreprise og murerarbejde i Esbjerg og omegn. Vi udfører alt fra mindre mureropgaver til større entrepriser. Med vores dygtige samarbejdspartnere står vi gerne for alle fagentrepriser forbindelse med nybyg:

 • Jord
 • Kloak
 • El
 • VVS/Blik
 • Maler

Vi sætter selv en stor arbejde i veludført arbejde til en rimelig pris og forventer det samme af vore samarbejdspartnere. Vi og vores samarbejdspartnere er lokale og har erfaring med nybyg i Esbjerg. Med en totalentreprise hos Murermester Søren Bach kan du være sikker på et kvalitetsarbejde, der lever op til dine behov. Vi gå ikke på kompromis med kvalitet: hverken når det gælder rådgivning, udførelse og resultat. Tilfredse kunder er vores bedste anbefaling – derfor er troværdighed, pålidelighed og vedholdenhed integrerede dele af vores arbejdsmoral. Vi vil gerne stå som garant for et veludført stykke arbejde, når du overlader et nybyggeri i vores hænder.

Vi kender krav til nybyggeri

Et nybyggeri skal overholde en række lovkrav og regler. De kan findes i byggelovgivningen og bygningsreglementet. Dit nybyggeri er også afhængigt af om du bygger i by-, land- eller sommerhuszone. Lokalplanen har også indflydelse på hvad du må bygge. Derfor er en det en fordel at have en erfaren håndværker og entreprenør, der kender lokalplanen, på dit hold. Murermester Søren Bach har grundig erfaring med nybyg og omkring Esbjerg.

Vi og vore partnere hjælper dig med at sikre dit nybyggeri, så det overholder lovgivning og lokalplan.

Hvad koster nybyg?

Mange kunder vil gerne have en pris på nybyggeri allerede ved første henvendelse. Det er dog ikke muligt at give allerede ved første møde.
Prisen på nybyggeri varierer kraftigt og afhænger af meget; byggeriets størrelse, om du køber et typehus, eller skal have en arkitekttegnet bolig og meget mere. Et nybyggeri behøver dog ikke at være en dyr løsning. Selve byggeriet varierer i knap så stor grad som prisen på en byggegrund. Derfor er prisen i høj grad afhængig af hvor I køber en grund, dens modningsgrad og hvilke krav til nybyggeriet, materialer m.m. I stiller. I Esbjerg er der gode mulighed for at købe en rimelig byggegrund. Som de fleste andre steder vil byggegrundens kvadratmeterpris stige, jo tætter I kommer på Esbjerg by og bymidten.

Når du begynder et nybyggeri, er det en god idé at tage udgangspunkt i din økonomi og dine behov. Hvad du faktisk har råd til at få bygget, kan banken eller anden økonomisk rådgiver hjælpe dig med. Med et budget på plads, kan du indhente godkendelser til dit byggeri, få udformet tegninger og alt andet, der kræves inden byggeprocessen starter.

Søren Bach er uddannet byggetekniker, så du får den bedst mulige faglige vejledning. Det betyder også at vi gerne hjælper med at finde rimelige løsninger indenfor dit budget. Vi mener ikke at høj kvalitet skal være lig med uoverskuelige udgifter. Hos Murermester Søren Bach laver vi godt arbejde til fornuftige priser og har grundig erfaring med nybyg i Esbjerg.

Hvad skal du huske ved nybyg?

Selve entreprenøren, materialer og håndværkere kun en del af udgiften til at bygge et nyt hus. Du skal også huske udgifterne til en række andet i budgettet:

 • Byggemodning af grunden – alt fra fundering, jordbundsundersøgelser, tilslutning og afgift på vand og el til kloak, internet, køreplader og bortskaffelse af jord.
 • Øvrige omkostninger – landmåler, byggetilladelse, arkitekt og anden rådgivning, byggestrøm og vand, tinglysning mm.
 • Materialeudgifter – til både hus og haveanlæg. Husk også at inkludere udgifter til udførsel af haveanlæg.
 • Selve entreprisen – som typisk betales i rater.
 • Optimering af indeklima, akustik og moderne IT- og teknologi-løsninger.
 • Nye møbler og interiør.
 • Finansieringsomkostninger – renter, gebyrer, afgifter mm.
 • Uforudsete udgifter – de opstår af og til under byggeri og som tommelfingerregel skriver de fleste banker at det er en god idé at afsætte ca 15% til buffer. Dog kan de uforudsete udgifter minimeres ved god planlægning og forberedelse. Godt samarbejde med entreprenør og afklaring af forventninger og opfølgning under byggeriet, holder også de uforudsete omkostninger nede.

Ring på telefon 26 81 27 38 eller brug vores kontaktformular for et tilbud på murerarbejdet alene eller hele dit byggeprojekt.

Fordele ved nybyg:

 1. Du får et hus efter dit hoved og kan selv vælge mange elementer. Selv med et typehus har du mange valgmuligheder, med eks. Gulvvarme og anden planløsning, der bedre passer til dig og din familie
 2. Nybyg er bedre isoleret og billigere at opvarme. Nybyggeri er energirigtigt byggeri og lever op til klima- og energikrav.
 3. Du kan også indtænke velfungerende og optimerede moderne løsninger i forhold til IT og teknologi.
 4. Du slipper for renoveringer de næste mange år.
Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud