Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Murer Varde

Murermester Søren Bach er en lille virksomhed, som tilbyder kvalitetsbevidst håndværk og rådgivning. Vi dækker det meste af Esbjerg og omegn, og derfor hører vi selvfølgelig også gerne fra dig, hvis du har behov for at få udført et professionelt stykke arbejde af en erfaren murer i Varde.

Murer ved Varde med fokus på troværdighed og tillid

Virksomheden blev grundlagt i 2012 af Søren Bach, som har mere end 25 års erfaring fra murerfaget i både Varde, Esbjerg, Grønland og Norge samt en uddannelse som byggetekniker i bagagen.

Missionen er at skabe et troværdigt murerfirma med den høje kvalitet og den gode kunderelation i fokus. Her danner gode, gammeldags vestjyske værdier som pålidelighed og vedholdenhed og solidt håndværk ramme om vores arbejde. Med os på opgaven, er du altid sikret høje standarder, når du har behov for en murer i Varde, Esbjerg og de omkringliggende områder.

Hos Murermester Søren Bach vægter vi ligeledes troværdighed og tillid højt. I vores øjne er veludført arbejde og grundig rådgivning til konkurrencedygtige priser langt vigtigere end mersalg og smarte salgstricks. Når du benytter os som din foretrukne murer ved Varde, er dine behov for kompetent håndværk i centrum – og vi stræber altid efter at finde den bedste løsning til dig.

Professionelle totalløsninger

På grund af Sørens Bachs erfaring, uddannelse som byggetekniker og store netværk kan vi tilbyde en bred vifte af professionelle totalløsninger. Vi udfører alt fra nybyg og ombygning over facaderenovering og isoleringsopgaver til restaurering, bygningsbevaring og andet murerarbejde ved Varde.

Vi yder desuden byggeteknisk rådgivning og energivejledning, så du er garanteret, at alle dele af byggeprocessen forløber uden problemer. Vi har en klar målsætning om at leve op til dine forventninger, når du kontakter os med behov for en grundig og alsidig murer i Varde. Ligeledes arbejder vi målrettet og seriøst for, at planlægning og kommunikation spiller optimalt i forbindelse med dine projekter- med lavere omkostninger og tilfredsstillende slutresultater til følge.

Vi samarbejder og sparrer i øvrigt med en række professionelle håndværkere i andre faggrupper, og vi kan derfor tilbyde alt fra mindre reparationsopgaver til store entrepriser.

Kontakt os for et tilbud

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 81 27 38 eller via kontaktformularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, eller hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde som murer i og omkring Varde. Vi ser frem til at høre fra dig.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud