Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Murer Ribe

Mangler du en dygtig murer i nærheden af Ribe? Hos Murermester Søren Bach har vi mange års erfaring i faget, og vi udfører alt fra mindre mureropgaver til større entrepriser. Vi holder til i Esbjerg, men vi kører ud til kunder i det meste af det sydvestlige Jylland.

Kontakt os derfor gerne, hvis du skal bruge en bredtfavnende og kompetent murer i Ribe.

Kvalitetsbevidst murer ved Ribe med 25 års erfaring

Firmaet er grundlagt i 2012 og er altså en relativ ny virksomhed. Grundlægger Søren Bach har dog over 25 års erfaring i faget og er kommet vidt omkring i en lang række forskellige opgaver herhjemme og i udlandet. I sin tid som murer har han arbejdet i både Ribe, Esbjerg, Grønland og Norge og har undervejs tilegnet sig stort håndværksmæssigt kendskab.

Foruden sin uddannelse og erfaring som murer er Søren Bach uddannet byggetekniker, hvilket er med til at sikre, at du får den bedste faglige vejledning, og at dine projekter bliver ført sikkert i mål, når du anvender os som din foretrukne murer i Ribe og det øvrige Sydvestjylland.

Hos Murermester Søren Bach er kvaliteten naturligvis grundlaget for vores arbejde. Vi vil have tilfredse kunder, som automatisk har os i tankerne, når de får behov for murerarbejde i Ribeområdet, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af rådgivning, udførelse og resultat.

Ligeledes er troværdighed, pålidelighed og vedholdenhed integrerede dele af virksomheden. Det er din garanti for, at du altid er sikret et veludført stykke arbejde, når du overlader dine projekter i vores hænder – naturligvis til tiden og til den aftalte pris. Hos Murermester Bach tager vi vores kunder seriøst, når de henvender sig til os med behov for en murer omkring Ribe.

Murermester Søren Bach – murerarbejde til alle behov

Vi udfører en bred vifte af murerservices – eksempelvis facaderenovering som er et håndværk, der næsten er et must at mestre for en murer i Ribe og andre byer ved den jyske vestkyst, hvor vind, vejr og Vesterhav sætter sine aftryk på husfacaderne.

Vi har desuden stor erfaring med flise- og klinkearbejde og kan i samarbejde med vores fliseleverandør udarbejde 3D-tegninger, så du kan få visualiseret dine badeværelsesprojekter på forhånd. Selvfølgelig udfører vi også nybyg, renoverings- og vedligeholdelsesopgaver samt andre former for murerarbejde.

Indhent tilbud

Kontakt os på telefon +45 26 81 27 38, hvis du ønsker et resultatorienteret samarbejde med en professionel murer i nærheden af Ribe. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud