Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Murer Fanø – kvalitetsbevidst murerarbejde

Murermester Søren Bach er en lille murervirksomhed i Esbjerg. Vi beskæftiger os med rådgivning og murerarbejde i Esbjerg, Fanø og andre områder i Sydvestjylland og udfører en lang række opgaver indenfor murerfaget for såvel store som små kunder.

Vi er en forholdsvis ny virksomhed, som startede op i 2012, da Søren Bach etablerede firmaet under eget navn. Søren har dog over 25 års erfaring indenfor murerfaget, og med et CV, der omfatter alt fra murerarbejde i Danmark til nybyggerier og renoveringer i Grønland og Norge, er du sikret et veludført stykke arbejde, når du vælger os som din foretrukne murer på Fanø og i Esbjerg-området.

Hos Murermester Søren Bach er kvaliteten en selvfølgelighed, vi ikke går på kompromis med. Vi går ikke, før kunden er tilfreds, og det er vores klare målsætning at opbygge en loyal kundekreds, der tænker på os, når de skal have udført murerarbejde i Fanø og omegn.

Vi er selvfølgelig klar over, at glade kunder ikke kommer af sig selv, og derfor er seriøsitet, pålidelighed og vedholdenhed essentielle nøgleord hos Murermester Søren Bach. Kort sagt er virksomheden baseret på gode, gammeldags vestjyske værdier – og selvfølgelig murerarbejde af højeste kvalitet.

Bredtfavnende murer ved Fanø

Vi kan udføre alt fra små reparationsopgaver til store entrepriser. Vi har et stærkt netværk af kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, som gør os i stand til at levere totalløsninger til vores kunder. Og Søren Bachs uddannelse som byggetekniker sikrer, at vores kunder modtager en korrekt og faglig vejledning, når de skal bruge en murer nær Fanø.

Murermester Søren Bach er en bredtfavnende virksomhed med kompetencer til at varetage en lang række opgaver. Du er velkommen til at kontakte os på +45 26 81 27 38 eller via kontaktformularen, hvis du søger en murer nær Fanø, der lægger vægt på god dialog, kvalitet og økonomi.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud