Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Murer Bramming

Murermester Søren Bach er en lille virksomhed, som tilbyder forskellige former for murerarbejde i Bramming, Ribe, Esbjerg og omegn. Her er smarte salgstaler, dyre ekstraløsninger og mersalg gemt godt af vejen. I stedet udfører vi godt, gammeldags kvalitetsbevidst håndværk til fornuftige priser hos kunder med behov for en professionel murer ved Bramming – ganske enkelt.

Søren Bach – murer nær Bramming med solid erfaring

Murermester Søren Bach er, som navnet antyder, etableret af Søren Bach – en dedikeret håndværker med over 25 års erfaring med murerarbejde. Sideløbende med sit arbejde som murermester, har han taget en uddannelse som byggeteknisk rådgiver, og Søren er ligeledes i stand til at stå for både projektering og udførelse. I løbet af sin karriere har han arbejdet med alt fra badeværelsesrenovering i Grønland og nybyggeri i Norge til opgaver som murer i Bramming og Esbjerg.

Det solide håndværk, og et urokkeligt ønske om at levere kvalitetsbevidste resultater i hver eneste opgave, har dog altid været udgangspunktet for Sørens Bachs arbejde. Derfor kan du trygt lægge dine byggeprojekter i hænderne på os. Vi sørger for korrekt rådgivning og optimale løsninger i forbindelse med dit murerarbejde på Bramming-egnen.

Professionelt murerarbejde og byggeteknisk rådgivning

I kraft af vores mange år i branchen, uddannelse og stærke netværk af leveringsdygtige samarbejdspartnere har vi kompetencer til at håndtere mange forskellige projekter, og vi udfører alt fra mindre reparationsopgaver til totalløsninger.

Ingen opgaver er for store eller for små. Vi hører fra dig, uanset om du blot skal bruge en murer til en enkelt opgave i Bramming, eller om du har brug for rådgivning fra start til slut i et større projekt.

Hos Murermester Søren Bach er kundens behov altid i fokus, og vi varetager til enhver tid vores arbejde med udgangspunkt i vestjyske værdier som seriøsitet, vedholdenhed, pålidelighed og kvalitetsbevidsthed. Ganske enkelt fordi vi vil være din foretrukne murer i og omkring Bramming.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Flise- og klinkearbejde
 • Facadeisolering- og renovering
 • Isolering af kældervægge
 • Nybyg, tilbyg og ombygning
 • Renovering, restaurering og vedligeholdelse
 • Byggeteknisk rådgivning

Ring, og få et tilbud på murerarbejde eller byggeteknisk rådgivning

Vil du have et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt? Har du behov for byggeteknisk rådgivning, som sikrer, at tidsplan, planlægning og kommunikation går op i en højere enhed? Eller søger du ganske enkelt en kompetent murer nær Bramming?

Så kontakt os allerede i dag på telefon +45 26 81 27 38 eller ved at benytte kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at realisere din byggedrømme.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud