Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Hvad koster en tilbygning på 40 kvm?

Hvis pladsen er blevet for trang, kan en tilbygning være den rette løsning. Hos Murermester Søren Bach har vi mange års erfaring med at bygge til, og vi står gerne for udarbejdelse af myndighedsprojekt og tegninger samt udførsel og rådgivning, hvis du har en drøm om mere plads. Men hvad koster en tilbygning så – eksempelvis på 40 kvm? Det går vi i dybden med her.

Skal du bygge værelse, badeværelse eller køkken?

Gennemsnitsprisen pr. kvadratmeter for tilbygning er 20.000 kroner inklusiv moms, og lidt hurtigt fingergymnastik på lommeregneren viser således, at prisen for en tilbygning på 40 kvm løber op i 800.000 kroner. Regnestykket er dog lidt mere kompliceret end som så.

Prisen på en tilbygning på 40 kvm afhænger nemlig af, hvad formålet med udvidelsen er. Hvis du blot ønsker at udvide dit hus med et værelse, vil gennemsnitsprisen pr. kvadratmeter ligge omkring 12.000 kroner, og et regnestykke vil i det tilfælde vise, at prisen for en udvidelse med eksempelvis 30 kvm ender på 360.000 kroner. Dog vil det som regel bedre kunne svare sig at udbygge med 40 eller 50 kvm frem for 30 kvm, da prisen pr. kvadratmeter bliver mindre, jo mere du udvider.

Tilbygning af et værelse er dog væsentligt lavere, end det er tilfældet med tilbygning af mere komplicerede rum som badeværelse eller køkken. Et nyt køkken kan nemt løbe op i det dobbelte på grund af udgifter til hårde hvidevarer, rørføring til vand, afløb og emhætte. Hvis tilbygningen skal indeholde et nyt badeværelse, vil prisen ligeledes være omkring dobbelt så høj på grund af høje krav til vådrum samt udgifter til kloakering og diverse rørføringer.

Kan det betale sig at udvide med en tilbygning?

Det kan godt betale sig at få udvidet boligen – især hvis du overvejer at sælge en gang i fremtiden, fordi den ekstra plads kan give salgsprisen på dit hus et nøk i vejret. Men en udbygning kan også give besparelser, mens du selv bor i huset. Hos Murermester Søren Bach tilbyder vi nemlig grundige energitjek, og vi kan derfor hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder for at spare penge på varmen i din nye tilbygning. I det hele taget er det en god ide at rådføre sig med en byggeteknisk rådgiver, inden du kaster dig ud i en tilbygning – det giver dig også et mere realistisk bud på den endelige pris.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker rådgivning, eller hvis du vil vide, hvad en tilbygning reelt vil koste dig.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud