Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Kender du reglerne for vådrum?

Vådrummet, også kendt som badeværelset med vask, bad og toilet, skal opfylde forskellige regler for at være lovligt. Vådrummet er mere specifikt området omkring badet og vasken, hvor væggene og gulvet udsættes for store mængder af vand.

Eksisterende regler for vådrum

Reglerne om vådrum inkluderer blandt andet krav til materialerne og konstruktionen, hvor der samtidigt også er krav i forhold til ventilationen og indeklima. Der er også sat regler for selve indretningen af vådrummet og fri afstand i forhold til modstå fugt og vandskader.

Skal du selv lave badeværelse?

Det er muligt at finde frem til de specifikke regler for vådrum, men de kan være svære at navigere i, hvilket øger risikoen for at lave ulovlige fejl. Det kan resultere i, at det er nødvendigt at lave badeværelset om, hvis ikke reglerne opfyldes, hvilket typisk kræver, at blandt andet flisegulvet brydes op. For at undgå dette problem kan du i samarbejde med Murermester Søren Bach modtage hjælp til at lave badeværelset og til at sikre, at dit nye badeværelse opfylder de eksisterende regler for vådrum.

Et badeværelse, der fungerer

Formålet med disse regler er blandt andet, at badeværelserne skal være funktionelle og ikke medføre skader på resten af boligen. Badeværelser udsættes for stor fugtighed, og i den sammenhæng er det vigtigt, at ventilation virker optimalt.

Gulvafløbet skal også være i stand til at føre de store mængder af vand væk hurtigt muligt. Det kræver, at gulvafløbet har det rette fald, da et manglende fald kan skabe fatale konsekvenser for de omkringliggende rum. Alle disse aspekter vil vi hos Murermester Søren Bach sørge for er i orden, så du kan få et badeværelse, der fungerer uden fejl og mangler. Vi kan sørge for, at du kan få hjælp fra dygtige samarbejdspartnere til at udføre VVS-arbejdet, hvorefter vores medarbejdere selv kan sørge for flot udført murer- og flisearbejde til at give badeværelset det udseende, som du ønsker.

Overlad ansvaret til erfarne fagpersoner

Du kan derfor med tryghed overlade ansvaret til vores erfarne fagpersoner. Du behøver ikke at granske reglerne i uendelighed, da vi vil sikre, at du får et lovligt og funktionelt badeværelse. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller rådgivning i forbindelse med flisearbejde på dit badeværelse.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud