Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Hvornår er der behov for en facaderenovering?

Facaderenovering kan være en nødvendighed for at sikre, at boligen kan modstå vejr og vind. En facaderenovering kan dog også gøre utroligt meget for en bygnings udseende, hvis det eksempelvis trænger til fornyelse. Der findes af den grund forskellige typer af facaderenovering, hvor vi hos Murermester Søren Bach kan rådgive dig om, hvilken type af facaderenovering, der imødekommer dit behov bedst muligt.

En facade til at modstå vejr og vind

Der opstår typisk behov for facaderenoveringer for ejendomme, der har beliggenhed nær kysten. Her udsættes ejendommene for ekstra meget vind, hvilket bevirker, at facaden med tiden tager skade. Efter efterårs- og vinterstorme kan behovet for facaderenovering endda værre endnu større, hvor det er oplagt, at du får udført en facaderenovering i foråret eller over sommeren, så din bolig eller ejendom har en modstandsdygtig facade til det kommende efterår og vinter. Hos Murermester Søren Bach kan vi løse alle behov inden for facaderenovering. Vi vil finde den bedste løsning til din bolig eller ejendom, så du får en flot og holdbar facade, der kan modstå det vestjyske vejr og vind.

En facade til at skabe drømmeboligen

En facade er også i stand til at skabe den bolig, som du drømmer ud. En facaderenovering er derfor ikke kun gavnfuld af nødvendige årsager, men en facaderenovering kan også skabe et ønsket udseende til din bolig. Her er vi hos Murermester Søren Bach også i stand til at skabe den facade, som netop du ønsker. Vores store erfaring med facaderenovering samt flise- og klinkearbejde, som også kan kombineres med ombygning af boligen, gør det muligt at skabe en renovering og opgradering af facaden, som skaber din drømmebolig.

En facade med øje for miljøet

Vi arbejder i en branche, hvor der benyttes mange ressourcer, og derfor er det ekstra vigtigt, at have øje for miljøet. I forbindelse med facaderenovering vil vi derfor også undersøge hvor godt din bolig er isoleret,da det typisk er muligt at opnå store energibesparelser ved at få udført en facadeisolering med puds. Det er let og hurtigt at få det udført i forbindelse med den almindelige facaderenovering og samtidigt er det en god investering – både set ud fra din økonomi og fra miljøets synspunkt.

En facade, som opfylder dit behov

Uanset valg af facade så vil vi hos Murermester Søren Bach sørge for at tilpasse facaderenoveringen til dit individuelle behov. Det er blandt andet muligt, da du kan vælge farve og struktur på alle former for facaderenovering. Vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud