Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Hvad koster facaderenovering?

Kvaliteten af din facaderenovering er altafgørende – især hvis du bor ved Vesterhavet, hvor vind- og vejrforholdene kan være ret så skrappe ved murværket. Hos Murermester Søren Bach er vi selv vokset op ved den jyske vestkyst, og vi vi ved, at det lokale klima betyder, at du må ofre lidt på renovering af din husfacader, hvis du vil sikre, at de ikke forfalder.

Men hvad koster en facaderenovering egentlig? Det ser vi lidt nærmere på i dette indlæg – og kigger i samme ombæring på, hvordan du undgår, at dine udgifter til renoveringen eksploderer.

Prisen afhænger af flere faktorer

Prisen på en facaderenovering afhænger først og fremmest af størrelsen på dit hus, omfanget af opgaven og dine ønsker og krav. Derfor kan det selvsagt være svært at give en overordnet pris.

Hvis du blot ønsker at få lavet en sandblæsning, som har til formål at klargøre facaden til den egentlige overfladebehandling, vil prisen som regel ligge på et par tusinde kroner. Ønsker du derimod en grundigere behandling med efterisolering, facademaling, vandskuring og eventuelle reparationer, vil prisen selvsagt være højere. Du skal ihvertfald regne med at betale mindst 10.000 kroner – prisen afhænger dog igen af det konkrete tilfælde og kan derfor også løbe op i større beløb.

Sådan undgår du, at dine udgifter eksploderer

En facaderenovering er altså ikke nogen helt billig omgang. De fleste vil nok også gerne undgå uforudsete udgifter, og derfor er det vigtigt at vælge sine håndværkere med omhu.

Det er eksempelvis en fordel at vælge en håndværker, som kan tilbyde professionel byggeteknisk rådgivning, inden du kaster dig ud i en facaderenovering. Det valg kan betyde, at du får et klart overblik over dine muligheder og alternativer og en bedre forståelse for opgavens omfang. I øvrigt kan det også godt betale sig at vælge en håndværker, som kan stå for både planlægning, projektering og udførelse, så du får samlet alle dine udgifter ét og samme sted. Ikke mindst skal du føle, at der bliver lyttet til dine ønsker – og ikke at du bliver presset til noget, du i sidste ende ikke har behov for.

Hos Murermester Søren Bach er vi ikke meget for unødvendigt dyre løsninger, og i vores øjne kan høj kvalitet og gode priser sagtens gå hånd i hånd. Hvis du ønsker et tilbud på facaderenovering, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et realistisk prisoverslag – og rådgivning gennem hele processen er naturligvis en selvfølge.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud