Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Gode råd til tilbygning og ombygning

Det kan hurtigt blive en langvarig proces at skulle have lavet en tilbygning eller bygge om. En vellykket og effektiv tilbygnings- og ombygningsproces kræver, at alle involverede aktører arbejder sammen, så der ikke opstår gnidninger eller forsinkelser. Det kan dog være et stort puslespil at få det hele til at forløbe gnidningsfrit, hvilket du dog kan, hvis du får hjælp fra Murermester Søren Bach. Vi har stor erfaring med rådgivning om tilbygning og ombygning. Hos Murermester Søren Bach kan vi agere ansvarlige for at få gennemført en succesfuld tilbygning og ombygning, hvor vi blandt andet vil være behjælpelig med byggeteknisk rådgivning om følgende aspekter.

Hvad koster det?

Jeg oplever ofte at få forespørgsler på tilbud ved den første henvendelse. det er en umulig opgave at regne en skarp pris på arbejdet på dette tidspunkt. Der er for mange uafklarede detaljer og tegningsmaterialet er ofte en håndskitse. Som kunde er man ofte meget fokuseret på at få mest muligt for sine penge,  hvilket jo giver god mening. Netop derfor er det vigtigt ikke at hente priser ind på et for løst grundlag. Håndværkeren vil føle sig nødsaget til at lægge oveni prisen til uforudsete udgifter.

Få dokumenterne på plads

I forbindelse med en udvidelse af boligen kræves der godkendelse fra myndighederne. Du skal derfor først og fremmest få godkendt tilbygningen og få udformet de relevante tegninger, varmetabsberegning og statiske beregninger til at sikre, at alle gældende love og regler er overholdt. Det er utrolig vigtigt, at du får styr på dette inden, at byggeprocessen begynder, så der ikke er risiko for, at der skal foretages store ændringer efter igangsættelsen af byggeprocessen. God planlægning og forberedelse vil også afspejles i de tilbudspriser du modtager, da man som håndværker ofte løber en økonomisk risiko ved at give tilbud på et rodet og uafklaret projekt.

Med dokumenterne på plads, kan der nu hentes tilbud ind på opgaven.

Tilrettelæggelse af byggeprocessen

Murermester Søren Bach kan med stor fordel stå for tilrettelæggelsen af din tilbygning og ombygning, så byggeprocessen forløber hurtigt og effektivt. Vores store viden om de involverede aktører giver en realistisk tidshorisont, hvor vores store netværk af dygtige faggrupper kan benyttes til at udføre byggeriet.

Få individuelle råd om din bolig

Dette er blot få af de aspekter, vi hos Murermester Søren Bach er behjælpelige med under en byggeproces. Du kan derfor med stor fordel kontakte os, så du hurtigt og effektivt kan få realiseret tilbygningen eller ombygningen af din bolig.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud