Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Fliser og klinker i Esbjerg og omegn

Fliser og klinker monteret i Esbjerg, Ribe og på Fanø

I både køkken og badeværelse er fliser og klinker tit det sidste finish, og det er derfor vigtigt med et flot slutresultat. Drømmer du eksempelvis om et nyt badeværelse, så har vi kompetencerne til at lave det! Uanset om det er husets største badeværelse, der skal moderniseres eller et lille lejlighedstoilet, der skal have en overhaling, så har vi helt sikkert prøvet det før- og derfor kan vi give dig præcis det badeværelse, du ønsker dig.

Fokus på kvalitet

Vi har arbejdet på forskellige projekter og som murere har vi stor faglig stolthed i præcist og kvalitativt arbejde. Herunder naturligvis flisearbejde af højeste kvalitet. I forbindelse med opsætning eller lægning af nye fliser og klinker på badeværelset – men også i køkkenet eller i entreen – er vi specialister.

Ligesom vores andre mureropgaver lægger vi vægt på kundens ønsker og behov og strækker os meget langt for at opfylde netop dine drømme om et nyt, moderne og funktionelt badeværelse. Et færdigtegnet projekt er ingen betingelse for, at vi kan komme i gang med dit nye badeværelse – vi deler gerne ud af vores ekspertise og erfaring og i samarbejde med vores fliseleverandør kan vi sammen få fremstillet 3D-tegninger over dit nye badeværelse, så I får oversigt over farver og møblering.
Husk at vi også gerne klarer reparation eller skiftning af fliser eller klinker overalt i huset efter for eksempel vandskade.

Vi har blandt andet erfaring med:

 • Badeværelsesfliser
 • Entrefliser
 • Køkkenfliser
 • Vægfliser
 • Industri
 • Storkøkkenfliser

Murermester fra Esbjerg med 25 års erfaring i fliser og klinker

Muremester Søren Bach har mere end 25 års erfaring med murerarbejde, herunder at lægge fliser og klinker for kunder i Esbjerg og omegn. Vores uforbeholdne målsætning er altid at levere et stykke veludført arbejde af højeste kvalitet samt et troværdigt og tillidsvækkende arbejde, du kan mærke som kunde fra første til sidste del af arbejdsprocessen.

Uanset hvilken opgave du bruger os til, sikrer vores store faglige stolthed og præcision et resultat, som du bliver tilfreds med. Vi vil være din foretrukne montør af fliser og klinker i Esbjerg, og derfor er det dine ønsker, der er i centrum i vores arbejde. Vi kan også hjælpe dig med ombygning og tilbygning.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre om dine mulighed for et samarbejde med Murermester Søren Bach kan du kontakte os på tlf. +45 26 81 27 38 eller ved hjælp af vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud