Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Facaderenovering Esbjerg
Murerarbejde til gode priser

Har du behov for professionel og omhyggelig facaderenovering i Esbjerg-området? Så er Murermester Søren Bach et godt sted at starte.

Vi er en mindre virksomhed i Esbjerg, som leverer godt, gammeldags murerarbejde til konkurrencedygtige priser. Virksomheden blev etableret i 2012 af Søren Bach, som har over 25 års erfaring fra murerfaget – blandt andet med projekter i Grønland og Norge.

Søren Bach stammer selv fra det vestjyske, og akkurat som ham selv er virksomheden dybt forankret i vestjysk mentalitet. Det betyder, at du møder en seriøs, vedholdende, pålidelig og kvalitetsbevidst virksomhed, som tager hånd om dine projekter med øje for det gode resultat, når vi er på opgaven.

Grundig facaderenovering i Esbjerg og omegn

Vesterhavskysten er et skønt sted at bo. Dog sætter vind og vejr sit præg på murværket, og derfor er det nødvendigt med holdbare løsninger, når der skal laves facaderenovering i Esbjerg og andre byer på Vestkysten. Hos Murermester Søren Bach har vi god erfaring med vandskuring og facadepuds, som sikrer, at dit murværk holder i mange år.

Vi stræber altid efter de bedste løsninger – både kvalitetsmæssigt og økonomisk. Alt arbejde, vi udfører, tager udgangspunkt i grundig dialog for at sikre, at du altid bliver tilfreds med slutresultatet.

Foruden facaderenovering for kunder på Esbjerg-egnen udfører vi en lang række andre opgaver indenfor murerfaget såsom flise- og klinkearbejde, ombygning og restaurering til facadeisolering.

Søren Bach er uddannet byggetekniker, og derfor er vi også gerne behjælpelige med korrekt vejledning om dit næste byggeprojekt, ligesom du også kan bruge os til totalløsninger. Hvis der er en specifik opgave, vi ikke selv kan håndtere, har vi et godt netværk af pålidelige samarbejdspartnere, vi kan sparre med.

Kontakt

Ring til os på +45 26 81 27 38, eller benyt kontaktformularen, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvis du ønsker et uforpligtende og seriøst tilbud på facaderenovering i Esbjerg.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud