Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Ombygning og tilbygning Esbjerg

Har familien vokseværk, og kniber det med pladsen? Eller ønsker du bare udnytte dine nuværende kvadratmeter bedre? Murermester Søren Bach tilbyder byggeteknisk rådgivning og kvalitetsbevidst udførsel, hvis du drømmer om en ombygning eller tilbygning til dit hus i Esbjerg eller omegn.

Vi er murerfirma med stort kendskab til branchen, og sammen med vores stærke netværk af dygtige samarbejdspartnere kan vi hjælpe dig med at få den ombygning eller tilbygning, du ønsker. Vi hjælper med at få udført myndighedsprojekt og tegninger, med at indhente tilbud og med projektering og udførsel. Vi er kort sagt med dig gennem hele processen, når du har brug for en troværdig samarbejdspartner inden for ombygning og tilbygning på Esbjerg-egnen.

Mere end 25 års erfaring med murerarbejde

Hos Murermester Søren Bach stiller vi store krav til kvalitet, omhyggelighed og rettidighed – selvfølgelig til os selv, men også til vores samarbejdspartnere. Derfor samarbejder vi kun med leverandører og fagfæller med samme kompromisløse kvalitetskrav som os selv.

Virksomheden blev etableret i 2012 af Søren Bach – en passioneret murermester med en bred vifte af kompetencer og mere end 25 års erfaring inden for murerfaget i bagagen. Søren Bach har arbejdet med alt fra renovering af badeværelser i Grønland til nybygning i Esbjerg og Norge og mestrer flere forskellige områder inden for sit fag.

Han har et stort håndværksmæssigt kendskab, som han har opnået igennem sin erfaring og sin uddannelse som byggetekniker. Den viden kommer dig til gode, når du vælger os til at stå for dit næste ombygnings- eller tilbygningsprojekt i Esbjerg-og Varde-området. Med os som din byggepartner er du altid sikret den højeste standard.

Ombygning og tilbygning i Esbjerg – vi hjælper fra idé til virkelighed

Hos Murermester Søren Bach går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi er altid interesserede i at finde den løsning, der passer til lige netop dine behov. Derfor er vi selvsagt lydhøre overfor dine ønsker gennem hele byggeprocessen – fra idé til virkelighed. Og Søren Bachs uddannelse som byggetekniker gør os i stand til at give dig en grundig og korrekt vejledning, så dit projekt kommer godt fra start og sikkert i mål. Vi står gerne for alt fra rådgivning over projektering til udførsel – vi er med dig fra den første, spæde ide til det sidste penselstrøg.

Hvis dit byggeprojekt overstiger vores egne evner, har vi et solidt netværk af samarbejdspartnere inden for andre faggrupper, som naturligvis lever op til samme høje standarder, som vi selv står for. Det betyder, at du roligt kan lade os stå for hele entreprisen, når du skal foretaget ombygning eller tilbygning i Esbjerg og omegn.

Høj kvalitet til lave priser

I vores øjne er høj kvalitet ikke nødvendigvis lig med uoverskuelige udgifter. Hos Murermester Søren Bach laver vi godt arbejde til fornuftige priser, fordi vi vil være den første virksomhed, du ringer til, når du har brug for en professionel sparringspartner, som kan hjælpe dig med rådgivning, murerarbejde og tilbygning i Esbjerg og omegn.

Vi prioriterer troværdighed og tillid højt, og alle beslutninger bliver taget samme med dig, og vi arbejder ud fra dine visioner og dine drømme. Som kunde er du i fokus, og vi går ikke, før du er tilfreds – og før vi selv er det.

Kontakt os for et tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på ombygning eller tilbygning i Esbjerg eller andre byer i området?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 26 81 27 38. Hvis vi ikke er ved telefonen, så skriv til os via kontaktformularen her på siden, og fortæl os om dine ideer – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi er selvfølgelig leveringsdygtige, når du har brug for en professionel murer, som kan hjælpe med at føre dit tilbygningsprojekt sikkert i mål.

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud