Ring og få et uforpligtende tilbud
26 81 27 38

Hvad koster en tilbygning på 40 kvm?

Hvis pladsen er blevet for trang, kan en tilbygning være den rette løsning. Hos Murermester Søren Bach har vi mange års erfaring med at bygge til, og vi står gerne for udarbejdelse af myndighedsprojekt og tegninger samt udførsel og rådgivning, hvis du har en drøm om mere plads. Men hvad koster en tilbygning så – eksempelvis på 40 kvm? Det går vi i dybden med her.

Læs mere

Hvad koster facaderenovering?

Kvaliteten af din facaderenovering er altafgørende – især hvis du bor ved Vesterhavet, hvor vind- og vejrforholdene kan være ret så skrappe ved murværket. Hos Murermester Søren Bach er vi selv vokset op ved den jyske vestkyst, og vi vi ved, at det lokale klima betyder, at du må ofre lidt på renovering af din husfacader, hvis du vil sikre, at de ikke forfalder.

Læs mere

Hvornår er der behov for en facaderenovering?

Facaderenovering kan være en nødvendighed for at sikre, at boligen kan modstå vejr og vind. En facaderenovering kan dog også gøre utroligt meget for en bygnings udseende, hvis det eksempelvis trænger til fornyelse. Der findes af den grund forskellige typer af facaderenovering, hvor vi hos Murermester Søren Bach kan rådgive dig om, hvilken type af facaderenovering, der imødekommer dit behov bedst muligt.

Læs mere

Kender du reglerne for vådrum?

Vådrummet, også kendt som badeværelset med vask, bad og toilet, skal opfylde forskellige regler for at være lovligt. Vådrummet er mere specifikt området omkring badet og vasken, hvor væggene og gulvet udsættes for store mængder af vand.

Læs mere

Gode råd til tilbygning og ombygning

Det kan hurtigt blive en langvarig proces at skulle have lavet en tilbygning eller bygge om. En vellykket og effektiv tilbygnings- og ombygningsproces kræver, at alle involverede aktører arbejder sammen, så der ikke opstår gnidninger eller forsinkelser. Det kan dog være et stort puslespil at få det hele til at forløbe gnidningsfrit, hvilket du dog kan, hvis du får hjælp fra Murermester Søren Bach. Vi har stor erfaring med rådgivning om tilbygning og ombygning. Hos Murermester Søren Bach kan vi agere ansvarlige for at få gennemført en succesfuld tilbygning og ombygning, hvor vi blandt andet vil være behjælpelig med byggeteknisk rådgivning om følgende aspekter.

Læs mere

Anbefalinger
Så tilfredse er vores kunder

 • Bryggers

  Vi har fået pudset vægge op i bryggers, samt muret vindue og aftræk fra tørretumbler til.
  Arbejdet er udført hurtigt efter bestilling og meget tilfredsstillende.
  Vi har tidligere brugt Søren Bach til renovering af badeværelse. Det var også meget fint.

  Vivi Pedersen

 • Flisearbejde badeværelse

  Vi fik sat nye fliser op på badeværelset samt udført fugearbejde. Det fremstår knivskarpt og flotte rene skæringer. God dialog både før, under og efter projektet! Alle aftater og prisen er overholdt og jeg kan kun anbefale murerfirmaet Søren Bach.

  Morten Clausen

 • Reparation af mur

  Søren sendte en svend som lavede reparation af mur.
  Det var vanskeligt at ramme den samme farve som de gamle fuger, men det lykkedes utrolig godt.
  Godt arbejde til fornuftig pris.

  Lars Tønning

 • Efterisolering

  Vi fik en vurdering af projektet med forslag til en god løsning som blev udført til tiden, kvalitet og service er i top.

  Naja Andersen

 • Gennemgang af hus

  Søren gik igennem huset og tilstandsrapporten grundigt og uden hast.

  Lars

 • Gummifuge og fliser i bruseniche

  Grundet fugtproblem i væg op mod bruseniche, blev gummifuge og en enkelt flise udskiftet. Søren Bach var hurtig hos os da vi opdagede problemet.
  En svend kom og løste opgave til fuld tilfredshed nogle dage efter (vi skulle afvente trykprøvning af vandrør af et vvs firma først)
  Så de er hurtige og jeg kan kun anbefale dem

  Benny V. Jørgensen

 • Renovering af bad, bryggers og køkken

  Flot komplet badeværelse med plads til ændringer undervejs, vandskuring af vægge i huset og nye fliser i bryggers og køkken i forbindelse med renovering, rigtig god service bla med gode råd, forslag og hjælp til andre renoveringsopgaver.

  Jesper Rasmussen

 • Renovering køkken-baggang

  Nedbrydning af mur, vandskuring af vægge, demontering og genmontering af 70 m2 gulvfliser. Alt udført til vores fulde tilfredshed. Både Søren og hans folk er topprofessionelle og fleksibel at arbejde sammen med.

  Kjeld Bech

Se flere anbefalinger på håndværker.dk

Foto5
Foto6
Foto7
Foto2
Foto3
Foto1

Info

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
CVR: 31225515

Telefon: 26 81 27 38
Mail: mail@sbbyg.dk

En del af

Find os her

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Skriv og få et uforpligtende tilbud